Lilla Edets kommun - startsida

Kultur, fritid och evenemang

Uppdaterad 2020-08-27 kl. 18.00


Utbrottet av covid-19 påverkar hur vi kan resa, semestra och umgås i sommar. Krisinformation.se har samlat myndigheters och andra aktörers information om vilka restriktioner och rekommendationer som gäller för resor, friluftsliv, badplatser, camping med mera. Ta del av krisinformation.se samlingssida "Sommaren under covid-19"länk till annan webbplats.

Läs också under Badplatser.


Biblioteket har beslutat om tillfälliga lånevillkor och utökad service


Inställda evenemang

Vissa evenemang ställs in och andra flyttas fram. Har du planerat in att vara med på ett evenemang rekommenderar vi att du alltid dubbelkollar informationen i evenemangskalendern på lillaedet.se/evenemanglänk till annan webbplats, där du kan läsa eventuella förändringar.


Idrott: Ändring av de allmänna råden om matcher och tävlingar för barn och ungdomar

Folkhälsomyndigheten anser att det är viktigt att barn och ungdomar fortsätter att röra på sig. Efter dialog med Riksidrottsförbundet och olika idrottsförbund ändrar Folkhälsomyndigheten de allmänna råden och tydliggör att matchspel inom barn- och ungdomsidrotten kan genomföras under vissa förutsättningar. Läs nyheten i sin helhet publicerad 16 april.länk till annan webbplats

Till dig som är arrangör

Folkhälsomyndigheten har tagit fram information och underlaglänk till annan webbplats till arrangörer av evenemang. Bland annat finns en checklista med saker att tänka på för att minska risken att covid-19 sprids.

Håll avstånd även på stranden!

Var rädda om varandra - glöm inte att hålla avstånd på badplatserna för att hindra smittspridning!


Okej med kollo i sommar

Det är viktigt att barn i så stor utsträckning som möjligt kan fortsätta med sina normala aktiviteter. Därför tillåter Folkhälsomyndigheten kollon och lägerverksamheter i sommar, om de hålls i mindre grupper i närheten av hemorten.


Kan vi anordna lägerverksamhet för barn som vanligt i sommar?länk till annan webbplats

Senast uppdaterad: 2020-08-27
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »