Lilla Edets kommun - startsida

Geodataportal

Geodata är geografisk information som beskriver företeelser som har ett direkt eller indirekt angivet läge, till exempel kartdata såväl som registerinformation om byggnader, sjöar, vägar, vegetation eller befolkning.

Kommunen ingår som part i geodatasamverkan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Geodatasamverkan underlättar tillgången till geodata genom att erbjuda ett samlat utbud av geodata från flera olika aktörer.

Söka och titta på information


Geodataportalen visar vad som finns och var offentlig geografisk information finns samlad. Genom geodataportalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns det möjlighet att på webben söka och titta på information från olika myndigheter. Portalen är öppen för alla och det krävs inget avtal för att söka och titta. I kommunala projekt finns ytterligare data att tillgå och användaren får då ingå avtal med kommunen.

När du besöker Geodataportalen ser du ett gränssnitt som innehåller tre olika delar: sökning, resultat och karta. Här hittar du en instruktionsfilm om hur du använder geodataportalen. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: 2021-03-19
Sidansvarig: Anna Stenlöf
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »