Lilla Edets kommun - startsida

Äldreguiden

I Äldreguiden hittar du information om och jämförelser mellan äldreboenden och hemtjänst i hela landet.

Äldreguiden innehåller uppgifter från två undersökningar: Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? och Kommun- och enhetsundersökningen. I undersökningen Vad tycker de äldre om äldreomsorgen? är det äldre över 65 år som har hemtjänst eller särskilt boende som deltagit och tyckt till om kvalitén på omsorgen. I den andra undersökningen, Kommun- och enhetsundersökning, är det verksamhetsansvariga i kommuner, hemtjänstverksamheten och särskilda boende som svarat på frågor gällande äldreomsorgen.  

I Lilla Edets kommun visar resultatet från Äldreguiden 2015 att 94 % som har hemtjänst är nöjda och att 89 % som bor på ett äldreboende är nöjda med boendet.

Jämföra äldreboenden och hemtjänst


Med Äldreguiden är det lättare för dig som är anhörig eller äldre att jämföra olika äldreboenden samt hemtjänst. Här kan du se vad de boende själva tycker om sitt boende, personal och andra viktiga faktorer.

Jämför äldreboende och hemtjänst samt läs mer om Äldreguiden 2015 på Socialstyrelsens webbplats. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad: 2016-09-12
Sidansvarig: Sara Nyrén
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »