Lilla Edets kommun - startsida

Starta företag

Funderar du på att starta företag? Det finns många olika organisationer som kan hjälpa dig när du ska starta eget eller när du vill utveckla ditt företag. Här har vi samlat några av dem som kan ge dig hjälp och stöd.

Starta eget-information

Vi har regelbundet starta-eget information för dig som funderar på att starta eget företag. Du har även möjlighet att gå en starta företags-kurs. Dessa aktiviteter sker i samarbete med Nyföretagarcentrum Väst och Business Region Göteborg.

Här ser du aktuella starta eget-informationstillfällen.

Nyföretagarcentrum

Funderar du på att starta eget företag? Eller står du redan på tröskeln inför det?  Då är du välkommen att kontakta Nyföretagarcentrum Väst som har kontor i Trollhättan.

Läs mer om Nyföretagarcentrum på deras webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kunskapskvällar

Vår och höst anordnar Nyföretagarcentrum Väst kunskapskvällar för dig som vill lära dig mer. Kunskapskvällarna äger rum i både Trollhättan och i Uddevalla.

Välkommen!

 

Läs mer om kunskapskvällarna. 

Mentor Starta Företag

På uppdrag av Almi Företagspartner ansvarar Nyföretagarcentrum Väst för det nationella programmet Mentor Starta Företag.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Programmet innebär att en nyföretagare får tillgång till en mentor som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. Mentorprogrammet bidrar till en bättre företagsstart och möjlighet till ökad lönsamhet och framgång.

För att ingå i programmet måste du ha en bärkraftig affärsidé med potential att bli ett livskraftigt och lönsamt företag. Det är viktigt att komma ihåg att mentorprogrammet är ett komplement till ordinarie rådgivning.
Programmet är kostnadsfritt och löper under ett år.

Almi företagspartners erbjudande gällande Mentor Starta Företag.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Verksamt.se

Här hittar du information och tjänster för dig som driver eller vill starta företag. Här finns information, verktyg och e-tjänster från flera myndigheter på ett ställe. Du kan skapa en affärsplan och registrera enskild näringsverksamhet.

Här kan du också göra en egen checklista länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsternär du funderar på att starta eget.

Läs mer på verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Senast uppdaterad: 2018-04-19
Fick du reda på det du ville veta eller fattades något? Var texten svår att förstå? Hittade du några felaktigheter? Tyck till om sidans innehåll via formuläret nedan. Meddelandet går till den som publicerat sidan.

Kajsa Jernqvist
Rekdatör näringsliv


Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »