Lilla Edets kommun - startsida

Jobba hos oss

Lilla Edets kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med drygt 1 000 anställda. Vi ansvarar för äldrevård, omsorg av personer med funktionsnedsättning, skola och förskola, bibliotek, fritidsverksamhet för barn, räddningstjänst, vatten och avlopp, miljöfrågor, näringslivsutveckling och mycket mer.

För att bedriva vår verksamhet behövs en mängd olika yrkeskompetenser. Hos oss finns cirka 160 olika jobb. Jobb som påverkar framtiden varje dag och som går ut på att göra det bästa för kommunens invånare.

Här hittar du lediga jobb hos oss. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lilla Edet tror på framtiden!

Vi står inför en generationsväxling på arbetsmarknaden och med det följer ett växande behov av ny arbetskraft. Inom de närmaste åren kommer kommunen att behöva rekrytera ett stort antal nya medarbetare.
 
I Lilla Edets kommun ska förutsättningarna finnas för att du ska kunna arbeta på en god arbetsplats där alla trivs och mår bra. Vi strävar efter att förena en väl fungerande verksamhet med ett långsiktigt hållbart arbetsliv.
 

Hjälp till att utveckla vår kommun

Vi behöver medarbetare som är engagerade och trivs i en utvecklande miljö, som vill och kan bidra till att utveckla vår kommun. Att arbeta hos oss är ett framtidsjobb!
 
Vi erbjuder:
  • många olika yrken att välja bland
  • nya och spännande framtidsutmaningar
  • goda möjligheter att utvecklas i arbetet
  • möjlighet för dig att påverka framtiden — din och andras
Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor om jobb, anställningsvillkor, utbildningskrav eller annat. Kontaktuppgifter hittar du i högerspalten. 
 
Senast uppdaterad: 2021-05-14
Sidansvarig: Julia Domby
Banner - tyck till om vår verksamhet (klicka här)
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »