OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Sanny Mattelin ny VD på Edethus

En man står framför en plåtvägg och håller ut handen mot en logga på väggen där det står EdetHus

Sanny Mattelin blir Edethus nya VD.

AB Edethus har rekryterat en ny VD och det blir Sanny Mattelin som tillträder 1 augusti.

Sanny Mattelin kommer närmast från Eidar, det kommunalt helägda fastighetsbolaget i Trollhättan där han idag är förvaltningschef. Sanny har stor erfarenhet och har det som vi sökte med drygt 20 år i fastighetsbranschen. Sanny har arbetat på Eidar i drygt 10 år i olika chefsbefattningar och får mycket goda vitsord från medarbetare och chefer från sin tid där.

Sanny är kreativ, full av energi och han har ett stort hjärta för kunderna och inte minst personalen. Han ser fram emot att lära känna de anställda på Edethus och ser det kommande samarbetet med styrelsen, politiken och kommunen som en självklar del i uppdraget som VD.

Det har varit en enighet i rekryteringsgruppen att välja Sanny Mattelin, där Edethus styrelseordförande Andreas Nelin, vice ordförande Bert Åkesson, Edethus ekonomichef Åsa Tapper samt kommunchef Elisabeth Linderoth har ingått utöver rekryteringsbyrån. Styrelsen för Edethus beslutade på ett extra insatt styrelsemöte den 13 april helt enhälligt att anställa Sanny Mattelin som ny VD.

Välkommen Sanny Mattelin till Edethus och Lilla Edets kommun.

Andreas Nelin (M)
Ordförande AB Edethus

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Bygga, bo och miljö

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Tända blockljus i stearin i rött och guld. Lite kottar och andra dekorationer på bordet runt om. 
  • En ordförande klubba ligger framför en vit bakgrund. Logotypen för Lilla Edets kommun syns i övre högra hörnet
  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.