OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Företagsbesök hos Ghazali craft

Keramik och träsnidade produkter

Exempel på artiklar du hittar hos Ghazali craft.

Nyligen tog Ghazali craft emot ett företagsbesök av kommunalråd och FöretagsCentrum, då de hälsade på Inas Shaat och hennes e-handelsföretag Ghazali craft.

Företaget säljer handgjorda produkter som tillverkas av hantverkare från bland annat Turkiet, Egypten och Libanon. Under pandemin då färre kunde resa utomlands föddes idén om att starta ett företag där man kunde ta landet till folket genom att sälja produkter som många saknat här i Sverige. Företaget har varit igång sedan våren 2022 och sortimentet på webbsidan utökas hela tiden.

Inas och hennes man reser till länderna för att själva se vad de vill köpa in och de har kontakter med tillverkarna av produkterna och ser till att de levereras till Sverige. Alla produkter är noga utvalda och porslinet de köper in ska kunna tåla att diskas i maskin. Ghazali crafts kunder finns runt om i Sverige och sprids till fler genom nöjda kunder.

Tre snabba frågor till Inas Shaat

Vad har du på gång just nu?

Vi har tålamod att låta företaget växa och utvecklas i lugn och ro, så att det blir så bra som möjligt både för kunden och för företaget.

Hur ser du på framtiden för ditt företag i Lilla Edet?

Vi har planer på att utöka sortimentet och sälja handgjorda produkter från bland annat Indien och Indonesien också.

Vad har du för motto?

Vi erbjuder ett brett utbud av handgjorda föremål från hela världen så att du kan hitta den perfekta presenten på bara några sekunder.

Företagsbesök under Näringslivsveckan

För att förstå företagarnas villkor och vardag genomför politiker och tjänstemän besök ute hos företag. Under hela veckan uppmärksammar vi företag som FöretagsCentrum och politiker nyligen besökt eller haft digitala möten med.

Vill ditt företag också ta emot företagsbesök?

Läs mer och kontakta FöretagsCentrum!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.
  • Julia Färjhage pratar på Pep forum
  • Glad, leende bebis på en filt