OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Drop-in-hjälp med teknik & föreläsningar 11-12 oktober under eMedborgarveckan

Grafik emedborgarveckan

Samhället digitaliseras i snabb takt. Under den nationella kampanjen eMedborgarveckan 10-16 oktober arbetar offentliga aktörer tillsammans med insatser för ökad delaktighet och en enklare digital vardag för alla.

Drop-in tisdag 11 oktober: testa och få hjälp med modern teknik

I Lilla Edets kommun kan du under eMedborgarveckan bland annat bekanta dig med modern teknik och få hjälp med att använda din mobil, surfplatta eller ladda hem och använda appar under en dag med drop-in 11 oktober. Och varför inte passa på att testa VR-glasögon då också?

Föreläsningar onsdag 12 oktober

Onsdag 12 oktober bjuder på en eftermiddag med lärorika föreläsningar på temat digitalisering. Polisen besöker oss och talar om hur du kan undvika bedrägerier över telefon och internet, lär dig mer om framtidens smarta hem och hur tekniken kan underlätta för dig i din vardag tillsammans med vår digitala fixare, lyssna till FrejaID som berättar om sitt alternativ till bankID och möt kommunens IT-chef som berättar om kommunens e-tjänster, fördelarna med dessa och om varför allt fler kommunala tjänster digitaliseras.

Kostnadsfritt och bara att komma!

Vi bjuder så klart också på fika! Allt är kostnadsfritt och du behöver inte boka plats i förväg - bara att komma. Vi ses på Kulturhuset Eden!

Läs mer om aktiviteterna och se programmet.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Kommun och politik

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Ukrainas flagga
  • Ukrainas flagga

  • Är du från Ukraina?

    Från och med 1 juli 2024 gäller nya regler gällande rätten att få svenskt personnummer. Vill du veta vad det innebär för dig som bor i Lilla...
  • En kille och tjej i halvbild utomhus.