OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Föreläsning med Kalle Norwald - om sexuellt och digitalt våld

Bilden visar Kalle Norwald i halvkropp, iklädd rosa skjorta och svarta glasögon.

Kalle Norwald, känd från TV-programmet ”Gifta vid första ögonkastet” i SVT, föreläser torsdag 24 november kl. 18.00-20.30 i Kulturhuset Eden. Han berättar om sina erfarenheter av sina år på Akutmottagningen för våldtagna på Södersjukhuset i Stockholm och om forskningsläget om sexuellt våld. Han pratar också om ungas utsatthet på nätet.

Senast måndag 23 november behöver du boka din gratisplats till föreläsningen. Det kan du göra på två olika sätt:

Boka din gratisbiljett på billetto.se. Då får du din biljett direkt till din e-post.

Du kan också boka genom att ringa till Medborgarservice på 0520-65 95 20. Om du ringer behöver du inte hämta upp någon biljett, utan när du kommer till bion i Kulturhuset Eden checkar vi av dig i bokningslistan.

Om Kalle Norwald

Kalle Norwald är socionom, legitimerad psykoterapeut och auktoriserad sexolog. År 2015 var han projektledare för den psykosociala uppföljningen på Akutmottagningen för våldtagna på Södersjukhuset i Stockholm, den enda mottagningen som uttalat och strukturerat tog emot alla oavsett könsidentitet med erfarenhet av sexuellt våld.

En vecka fri från våld

Detta evenemang är en del av Lilla Edets kommuns uppmärksammande av det nationella initiativet ”En vecka fri från våld” under vecka 47.

Läs mer om "En vecka fri från våld" och ta del av hela veckans program på lillaedet.se/frifranvald Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Omsorg och hjälp

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.
  • Julia Färjhage pratar på Pep forum
  • Glad, leende bebis på en filt