OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Vinterns kulturprogram!

Kollage med Marcus Birro, Alban Faust och Annelie Pompe

Nu kan du ta del av vinterns kulturprogram! Här hittar du ett brett och varierat utbud av olika kulturaktiviteter.

Ett litet smakprov på delar av programmet är till exempel kulturlördag med tema äventyr, musik och yoga 28 januari. Då kommer äventyraren Annelie Pompe och föreläser och tar med oss på en resa mellan höga höjder och djupa hav, berg och världsrekord i fridykning. Annelie ger dig även tips i mental träning, andning och mod.

Lördagen 21 januari är det musikcafé Eden som denna gång bjuder på folkmusik med riksspelman Alban Faust och Dalslands Spelmansorkester – en orkester som definitivt är värd att upplevas! Även Hjärtums Spelmanslag tar ton under dagen.

Kulturonsdagen 22 februari får vi besök av Marcus Birro, författaren som alltid gått sina egna vägar. De senaste åren har Birro skrivit andras biografier och nyligen utkom han med AIK-legen­den Per Karlssons memoarer ”Världens Bästa Karlsson”.

Det mesta händer i Kulturhuset Eden, men en del aktiviteter sker även på andra platser i kommunen. Här finns något för alla!

Tryckt program att hämta

Du är välkommen in att hämta ditt tryckta exemplar av kulturprogrammet på biblioteket i Kulturhuset Eden eller hos Medborgarservice i kommunhuset. I Lödöse finns kulturprogrammet på biblioteket i Lödöse museum.

Och du – alla evenemangen hittar du också på lillaedet.se/evenemang

In och kika och se vad som passar dig!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Uppleva och göra

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En ordförande klubba ligger framför en vit bakgrund. Logotypen för Lilla Edets kommun syns i övre högra hörnet
  • Översiktsvy som visar byggnader, buskar och vatten.
  • Midsommarstång mot blå himmel