OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Karin Hallhagen Bagby ny sektorchef för sektor bildning

Porträttbild på Karin Hallhagen Bagby

Karin Hallhagen Bagby blir ny sektorchef för sektor bildning i Lilla Edets kommun. Karin är bosatt i Västerlanda och arbetar idag som avdelningschef på grundskolan i Skövde kommun, där ansvarar hon för 20 skolor och 17 rektorer. Karin Hallhagen Bagby tillträder tjänsten 1 mars.

Anna Chorell, ordförande i bildningsnämnden är mycket nöjd med rekryteringen:

– Karin har en gedigen erfarenhet från skolvärlden och att leda stora skolorganisationer. Att få in hennes kunskap skapar verkligen ett mervärde för Lilla Edets kommun och bildningsnämnden. Jag ser framemot att tillsammans med Karin ta oss an de utmaningar skolan står inför, säger Anna Chorell, ordförande i bildningsnämnden.

Karin Hallhagen Bagby ser fram emot sitt nya uppdrag:

– Det ska bli väldigt roligt att tillträda som sektorchef för sektor bildning och att få bidra till det viktiga arbetet med att höja elevernas resultat och måluppfyllelse i Lilla Edets kommun. Som chef och ledare är mitt arbetssätt att arbeta mycket med delaktighet, grupputveckling och systematiskt kvalitetsarbete, jämte att säkerställa en god och robust organisation, säger Karin Hallhagen Bagby.

– I Karin Hallhagen Bagby får vi en erfaren ledare som har ett stort engagemang för utvecklingsfrågor. Jag värdesätter också Karins vilja till samverkan med andra kommunala verksamheter och samhällsinstanser för att skapa de allra bästa förutsättningar för ett gott liv för kommunens barn och unga, säger kommunchef Elisabeth Linderoth.

Karin Hallhagen Bagby börjar sin anställning 1 mars.

Vi hälsar Karin varmt välkommen till Lilla Edets kommun!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Utbildning och barnomsorg

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Tända blockljus i stearin i rött och guld. Lite kottar och andra dekorationer på bordet runt om. 
  • En ordförande klubba ligger framför en vit bakgrund. Logotypen för Lilla Edets kommun syns i övre högra hörnet
  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.