OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Hämtningsdagar för avfall

Nu finns aktuella hämtningsdagar tillsammans med områdeskartor tillgängliga på våra sidor för avfallshämtning. Glöm inte att placera kärlet på hämtstället senast kl. 6.00 (med handtag och hjul ut mot gatan) den dag då hämtning sker. Vintertid är det också viktigt att se till att det är skottat och sandat/saltat framför ditt avfallskärl så att det går att ta sig fram utan att halka.

Du hittar tabeller och kartor för aktuella hämtningsdagar i boxarna nedan och på sidan för avfallshämtning.

Avvikande hämtningsdag vid trettondag jul

På grund av trettondag jul fredag 6 januari blir det avvikande hämtningsdag om du har fredag udda vecka som ordinarie hämtningsdag (Göta-Götaslätten och Sannersby). Avfallet hämtas under en tvådagarsperiod 9-10 januari. Låt kärlet stå ute tills det tömts.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Bygga, bo och miljö

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.
  • Julia Färjhage pratar på Pep forum
  • Glad, leende bebis på en filt