OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Få viktig information direkt till din mobiltelefon

Bild visar hand som håller i en mobiltelefon som tagit emot ett SMS.

Nu inför Lilla Edets kommun en SMS-tjänst för att snabbt kunna förmedla information om både akuta och planerade driftstörningar inom samhällsviktiga funktioner.

Först ut att använda tjänsten är enheten för vatten och avlopp, men fler verksamheter kommer att ansluta sig och använda SMS-tjänsten.

– Vi är glada över att äntligen kunna erbjuda våra kunder en snabb information om sådant som berör dem här och nu. Det innebär också att vi på ett effektivt sätt kan fokusera på att åtgärda de driftstörningar som uppstått, säger Camilla Björklund, VA-ingenjör Lilla Edets kommun.

Ditt mobilnummer hämtas automatiskt från din teleoperatörs databas. Är du folkbokförd på en adress i Lilla Edets kommun och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress - då kommer du automatiskt att få våra SMS-utskick alternativt talsvarsmeddelanden till din fasta telefon.

Du som har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort, äger fritidshus eller driver verksamhet i kommunen eller av annan anledning är intresserad av att erhålla samhällsviktig information via SMS kan också använda tjänsten genom att registrera dig. Du kan även avregistrera ett eller flera av dina eller familjens mobilabonnemang från SMS-tjänsten.

SMS-tjänsten används inte för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Bygga, bo och miljö

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Tända blockljus i stearin i rött och guld. Lite kottar och andra dekorationer på bordet runt om. 
  • En ordförande klubba ligger framför en vit bakgrund. Logotypen för Lilla Edets kommun syns i övre högra hörnet
  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.