OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Välkommen till Lilla Öppna på Familjecentralen Lilla Edet

Pappa med barn på axlarna, pappan kikar upp på barnet.

Känner du och ditt barn att ni skulle vilja träffas i en mindre grupp på Öppna förskolan Lilla Edet? Känner du att du som förälder skulle må bra av extra stöd i föräldraskapet? Vill du träffas och diskutera vardagsfrågor med andra föräldrar i en fast, liten grupp där ni får möjlighet att lära känna varandra lite mer?

Då är ni hjärtligt välkomna till Lilla Öppna på Familjecentralen Lilla Edets öppna förskola, torsdagar kl. 9.30-11.30. Vi startar med frukost tillsammans. Därefter leker och samtalar vi i lugn miljö och diskuterar vardagen med barn. Vi avslutar med en sångstund tillsammans.

Till anmälan.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Utbildning och barnomsorg

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En polis och två kvinnor
  • Bild och grafik med medverkande personer och karaktärer från SVTs Sveriges Historia.
  • Bild visar en röd leksaksbil i vinterlandskap.