Välkommen till Lilla Öppna på Familjecentralen Lilla Edet

Pappa med barn på axlarna, pappan kikar upp på barnet.

Känner du och ditt barn att ni skulle vilja träffas i en mindre grupp på Öppna förskolan Lilla Edet? Känner du att du som förälder skulle må bra av extra stöd i föräldraskapet? Vill du träffas och diskutera vardagsfrågor med andra föräldrar i en fast, liten grupp där ni får möjlighet att lära känna varandra lite mer?

Då är ni hjärtligt välkomna till Lilla Öppna på Familjecentralen Lilla Edets öppna förskola, torsdagar kl. 9.30-11.30. Vi startar med frukost tillsammans. Därefter leker och samtalar vi i lugn miljö och diskuterar vardagen med barn. Vi avslutar med en sångstund tillsammans.

Till anmälan.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Utbildning och barnomsorg

Kontakt

Senaste nyheterna


  • Bilden visar personal från hemtjänsten som äter tårta tillsammans.

  • Idag firar vi hemtjänstens dag!

    Idag, 27 januari, är det hemtjänstens dag. Det firar vi med tårta till alla våra fantastiska medarbetare inom hemtjänsten!
  • Färger uttryckta på en paljett