OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Idag firar vi hemtjänstens dag!

Bilden visar personal från hemtjänsten som äter tårta tillsammans.

Idag, 27 januari, är det hemtjänstens dag. Det firar vi med tårta till alla våra fantastiska medarbetare inom hemtjänsten!

– 365 dagar per år, dag och natt i ur och skur, går personalen ut för att utföra insatser i form av service och personlig omvårdnad. Våra medarbetare är fantastiskt flexibla, empatiska och lösningsfokuserade – egenskaper som är otroligt viktiga för att ge en individanpassad och kvalitativ omvårdnad och ett bra bemötande, säger Nathalie Leinonen, enhetschef inom hemtjänsten i Lilla Edets kommun.

Med drygt 700 besök per dag är hemtjänsten i Lilla Edets kommun hjältar för cirka 300 omsorgstagare som får omvårdnad, hjälp med praktiska saker, mänsklig kontakt och umgänge.

Jag älskar mitt arbete, att hjälpa de som är i behov av omsorg och att stötta dem. Det är det bästa jobb jag haft. Härligt att vi inom hemtjänsten blir uppmärksammade på det här sättet, säger Saga Björck, vårdbiträde i hemtjänsten Lilla Edet.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Omsorg och hjälp

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En kvinna och en man

  • Så kan du förhindra en fallolycka

    Välkommen till en kostnadsfri föreläsning där du får enkla tips och råd om hur du kan förhindra att ramla och skada dig.
  • Grafik för Lilla Edetmässan

  • Lilla Edetmässan 19-20 april

    Missa inte Lilla Edetmässan - näringslivsmässan i Lilla Edet där lokala företag och andra aktörer medverkar under två festliga dagar i Ström...
  • Grafik i lila: Näringslivsveckan

  • Näringslivsveckan 19-26 april

    Lilla Edets kommun presenterar Näringslivsveckan 19-26 april - en vecka med vårt näringsliv och kommunens företagare i fokus!