OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Rådgivning med Coompanion: Starta företag eller ideell förening tillsammans

Rådgivare Lotta Åberg på bild tillsammans med Coompanions logga

Välkommen att träffa Lotta Åberg, rådgivare på Coompanion, 17 april kl. 15-17 i kommunhuset, Lilla Edet.

Coompanion Fyrbodal ger alla som vill starta företag eller en ideell förening tillsammans kostnadsfri rådgivning och stöd. Allt ni behöver är en idé och en vilja att göra något! Välkommen att bolla era idéer med Coompanions rådgivare 17 april.

Måndag 17 april mellan kl. 15-17 är ni välkomna på drop-in rådgivning där ni får möjlighet att ställa just era frågor. På plats i Medborgarservice i kommunhusets entré finns då Lotta Åberg, rådgivare på Coompanion. Kommunhuset hittar du på Järnvägsgatan 12, Lilla Edet.

Om vi inte hinner bolla färdigt era idéer vid detta tillfälle, så finns möjlighet att boka in ett längre rådgivningsmöte vid ett senare tillfälle.

Kostnadsfritt! Ingen anmälan behövs – bara att komma.

Om Coompanion

Coompanion främjar kooperativt företagande – entreprenörskap som sker på jämlika villkor, där ägande och styrning sker demokratiskt och där hållbarhet ur både socialt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv värnas. Coompanion finns i hela Sverige, med 25 självständiga, regionala organisationer. Läs mer om Coompanion på deras webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En del av Näringslivsveckan

Aktiviteten är en del av Näringslivsveckan - en vecka med näringsliv och företagande i fokus. Näringslivsveckan pågår mellan 17-21 april. Läs mer om Näringslivsveckan.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Kulturhust Edens fasad fotad från gatan en sommardag
  • Bild visar kvinna vid grönsaksdisk i butik.
  • Grafik i blått: Näringslivsveckan

  • Näringslivsveckan 2-6 oktober

    Företagscentrum och Lilla Edets kommun presenterar Näringslivsveckan 2–6 oktober - en vecka med vårt näringsliv och kommunens företagare i f...