OBS! Denna artikel är äldre än sex månader och innehållet kanske inte är aktuellt längre.

Färgburken har flyttat till nya lokaler

Fem personer på bild. Alla ler in i kameran.

Från vänster i bild: kommunalråden Frej Dristig och Julia Färjhage, Jonna och Richard Cander, Färgburken och kommunchef Elisabeth Linderoth under ett företagsbesök.

För ett och ett halvt år sedan tog Richard och Jonna Cander över Färgburken i Lilla Edets centrum. Nu har butiken flyttat till en ny lokal som är nästan tre gånger så stor på Hercules industriområde.

— De nya lokalerna är mer lättarbetade för både kunder och personal, berättar Richard. Det har också gjort det möjligt att bredda sortimentet med heminredning, leksaker, pysselmaterial och presentartiklar.

Inom en snar framtid hoppas de även kunna dra i gång med maskinuthyrning. Man kommer då att kunna hyra maskiner från Cander Fastighetsservice, men även från andra företag i området som har maskiner som inte alltid används.

Webbshop under uppbyggnad

Hemsidan med webbshop är under uppbyggnad. Där ges kunderna en möjlighet att jämföra priser och kan då se att det inte är dyrare att handla lokalt än i de större byggvaruhusen.

— Vi har fått fin respons av våra kunder och vi är nöjda med att synas så bra från den södra infarten mot Lilla Edet, säger Richard Cander.

Vi önskar Färgburken lycka till i de nya lokalerna!

En del av Näringslivsveckan

För att förstå företagarnas villkor och vardag genomför politiker och tjänstemän besök ute hos företag. Under hela näringslivsveckan kommer vi att uppmärksamma företag som Företagscentrum och kommunalråd besökt. Vill ditt företag också ta emot företagsbesök? Läs mer och anmäl ert intresse!

Nyheten är en del av Näringslivsveckan - en vecka med näringsliv och företagande i fokus. Näringslivsveckan pågår mellan 17-21 april. Läs mer om Näringslivsveckan.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna


  • Två kvinnor i tät halvbild
  • Närbild på händer, man som röstar i ett röstbås