Företagsbesök hos Lengroth´s Spel & Café

Fem personer står framför en kassadisk. Emir i mitten håller i ett diplom.

På företagsbesök hos Lengroth´s Spel & Café. Från vänster i bild: Ylva Laudon, handelsutvecklare, Julia Färjhage, kommunalråd, Emir Kulasin, Lengroth´s Spel & Café, Frej Dristig, kommunalråd och Kajsa Jernqvist, näringslivsutvecklare.

Under näringslivsveckan besökte kommunalråd, kommunchef och Företagscentrum Emir Kulasin som driver verksamheten Lengroth´s Spel & Café i centrala Lilla Edet sedan i juni i år.

Emir driver verksamheten själv, men får ibland viss hjälp av sin pappa. Hittills har spelbutiken med det tillhörande cafét gått ganska bra.

— De första månaderna har gått lite upp och ner. Jag har jobbat inom industri innan och det här är mitt första egna företag, så det tar så klart lite tid att komma in i jobbet och få snurr på verksamheten. Butiken har många trogna kunder som kommer hit både för att spela och fika, vilket så klart är ett plus, säger Emir Kulasin.

Utvecklar verksamheten

Emir berättar vidare att det finns mycket potential att utveckla verksamheten både med tanke på att läget är centralt och bra och på att lokalen är ganska stor. En ny och fin kaffemaskin är snart på plats, liksom en bra mos-maskin.

— Vi är inget gatukök, men jag säljer korv och mos och jag vill hålla bra kvalitet på allt jag säljer till mina kunder. Båda maskinerna är en investering för framtiden, säger Emir.

Nya krukväxter pryder redan fönstren och i planeringen ligger inköp av nya möbler till cafédelen.

Vi önskar Emir lycka till i framtiden!

En del av Näringslivsveckan

För att förstå företagarnas villkor och vardag genomför politiker och tjänstemän besök ute hos företag. Under Näringslivsveckan uppmärksammar vi företag som tjänstepersoner, Företagscentrum och kommunalråd besökt. Vill ditt företag också ta emot företagsbesök? Läs mer och anmäl ert intresse!

Nyheten är en del av Näringslivsveckan - en vecka med näringsliv och företagande i fokus. Näringslivsveckan pågår mellan 2-6 oktober. Läs mer om Näringslivsveckan.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Tända blockljus i stearin i rött och guld. Lite kottar och andra dekorationer på bordet runt om. 
  • En ordförande klubba ligger framför en vit bakgrund. Logotypen för Lilla Edets kommun syns i övre högra hörnet
  • En kvinna står och håller en nyckelharpa. I bakgrunden en äldre stenvägg.