Nationaldagsfirande i Ströms slottspark torsdag 6 juni

Fotokollage och grafik med artister som medverkar under dagen.

Välkommen till ett härligt nationaldagsfirande i Ströms slottspark! Dagen bjuder på uppträdanden och aktiviteter för alla åldrar - bland annat uppträder Sonja Aldén, en av Sveriges mest folkkära sångerskor. Föreningslivet medverkar och visar upp sina verksamheter. Fri entré!

Det blir även nationaldagstal av Camilla Waltersson Grönvall, socialtjänstminister och kommuninvånare i Lilla Edets kommun, cykeltrialuppvisning med Alexander Karlsson, flerfaldig svensk mästare i cykeltrial och familjeföreställning med duon LongKalsong.

Det blir också barnkortege (samling vid Ströms slotts parkering kl. 10.35) med musik, hurrarop och flaggor, utdelning av kulturutmärkelser och miljöpris, ceremoni där nya svenska medborgare hälsas välkomna, tipspromenad och massa annat kul!

I parken hittar du också mat och dryck till försäljning, så du behöver inte gå hungrig. Ta gärna med egen campingstol om du har behov av att vila benen mellan varven.

Pågår mellan kl. 11-15.

Läs mer om nationaldagen och se hela programmet med tider. Länk till annan webbplats.

Parkering hittar du vid Strömsskolan och i Lilla Edets centrum.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Uppleva och göra

Kontakt

Senaste nyheterna

  • En ordförande klubba ligger framför en vit bakgrund. Logotypen för Lilla Edets kommun syns i övre högra hörnet
  • Översiktsvy som visar byggnader, buskar och vatten.
  • Midsommarstång mot blå himmel