Lunch med företag som deltar i Business Region Göteborgs Tillväxtprogram

Många personer sitter vid ett långbord utomhus i solen. Tallrikar och glas kvar på bordet.

I veckan var det VD-lunch med de företagare i Lilla Edets kommun och Ale kommun som är med i Business Region Göteborgs Tillväxtprogram, vars syfte är att skapa större lönsamhet och en hållbar tillväxt i bolagen.

Lokala företagare som deltar i Tillväxtprogrammet, ansvariga för näringslivsfrågor i Lilla Edets kommun och Ale kommun deltog tillsammans med rådgivare och VD från Business Region Göteborg. Samtalen kretsade bland annat kring erfarenheter av att driva företag i tillväxtfasen.

— För oss har det varit nyttigt att vara med i tillväxtprogrammet där vi får tillgång till expertis som hjälper oss rikta fokus och gå från ord till handling. När vardagen går i full fart är det nyttigt att få ett avbrott och fokusera på utveckling. VD-luncher där vi får inspiration av andra i samma sits har varit uppskattat, berättar Richard Cander från Cander Fastighetsservice.

Nyfiken på Tillväxtprogrammet?

Vi vill gärna bli fler på nästa VD-lunch – är du också nyfiken på Tillväxtprogrammet? Kontakta Karin Forsberg på Business Region Göteborg, Karin.Forsberg@businessregion.se

Läs mer om Tillväxtprogrammet på Business Region Göteborgs webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På bild:

Vänster framifrån: Richard Cander, Cander Fastighetsservice, Daniel Karlsson, KB Rör, Urban Holm, Urban Movement, Lucas, feriearbetare Lilla Edets kommun, Birgitta Persson Nord, BRG, Kajsa Jernqvist, Lilla Edets kommun, Per Brohagen, Ale kommun.

Höger framifrån: Frida Persson, Ale Maskintjänst, Karin Forsberg, BRG, Jonas Persson, Ale Maskintjänst, Patrik Andersson, BRG, Nashwa, feriearbetare Lilla Edets kommun, Dzenan Atic, JES Consulting, Stefan Strömberg, BS Elkontroll, Maria Johansson, OSA-konsulten.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Kategori: Näringsliv och arbete

Kontakt

Senaste nyheterna

  • Ukrainas flagga
  • Ukrainas flagga

  • Är du från Ukraina?

    Från och med 1 juli 2024 gäller nya regler gällande rätten att få svenskt personnummer. Vill du veta vad det innebär för dig som bor i Lilla...
  • En kille och tjej i halvbild utomhus.