Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-01-19
Senast uppdaterad: 2018-01-19

Årsredovisning 2017 för dig som ställföreträdare

Vi tackar för året som gått och påminner om att det snart är dags att lämna in årsredovisning för 2017. 1 mars ska årsredovisningen för dig som är ställföreträdare vara överförmyndarenheten till handa.

Årsredovisningen (innefattar både årsräkning och årsredogörelse) ska vara överförmyndarenheten tillhanda senast 1 mars och eventuell begäran om anstånd ska göras senast 28 februari. Efter detta datum kan anstånd inte beviljas.Blanketterna till årsredovisningen finns att ladda ner från Stenungsunds kommuns webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterBlanketterna är ifyllnadsbara, vilket minskar risken för felsummeringar. När du använder blanketterna, glömt inte att skriva ut, skriva under med bläckpenna och datera innan du skickar in blanketterna till överförmyndarenheten. Adressen hittar du på blanketten.
På Stenungsunds kommuns webbplats finns också en anvisning till hur du fyller i årsredovisningen.Läs mer om överförmyndarenheten.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »