Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-09-21
Senast uppdaterad: 2018-09-21

Carlos Rebelo Da Silva (S) slutar sitt uppdrag som kommunstyrelsens ordförande och kommunalråd

Carlos Rebelo Da Silva (S) slutar sitt uppdrag som kommunstyrelsens ordförande och kommunalråd 17 oktober 2018.

- Jag har beslutat mig för att lämna mitt uppdrag som kommunstyrelsens ordförande och kommunalråd den 17 oktober i år. Jag har tidigare meddelat partiet att jag inte kommer att kandidera till kommande val, därför väljer jag att ställa min plats redan nu till förfogande. Då får partiet möjlighet att välja en person som får tid och förutsättningar att sätta sig in i den kommunala världen och att leda partiet, säger Carlos Rebelo Da Silva och fortsätter:

 

- Under 1,5 år har jag varit kommunstyrelsens ordförande. Jag gick in i rollen med fokus att kommunen långsiktigt ska ha bra ekonomiska resultat. 2017 gjorde kommunen det bästa resultatet någonsin och 2018 visar prognosen ett fortsatt positivt resultat, vilket gläder mig.

 

- Jag vill tacka alla som jag fått träffa och arbeta med under denna tid. Nu går jag tillbaka till Volvo, säger Carlos Rebelo Da Silva avslutningsvis.

 

Carlos Rebelo Da Silva har varit fritidspolitiker sedan slutet av 1990 och gick med i Arbetarpartiet Socialdemokraterna 1987. I april 2017 tog Carlos vid efter att Ingemar Ottosson lämnat posten.

 

På kommunfullmäktiges sammanträde 17 oktober väljs ny ordförande i kommunstyrelsen och kommunalråd. Carlos behåller sin plats som ledamot i kommunfullmäktige och fortsätter som fritidspolitiker i kommunen.

 

Kontakt
Carlos Rebelo Da Silva, 0520-65 95 96 , carlos.rebelodasilva@lillaedet.se

 
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »