Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2017-02-14
Senast uppdaterad: 2017-02-14

Dags att anmäla sig till UKM - Ung Kultur Möts

Är du 13-20 år och vill stå på scen, visa din konst i ett galleri eller visa upp någon annan typ av kultur? Då är festivalen UKM - Ung Kultur Möts - den rätta platsen för dig. Nu är det dags att anmäla sig, senast den 6 mars. Den 18 mars kör festivalen igång på Teatern Mimers Hus i Kungälv. UKM arrangeras av Ale kommun, Kungälvs kommun och Lilla Edets kommun tillsammans med KulturUngdom.
 
UKM är en festival och mötesplats för unga kreatörer och arrangörer som sysslar med någon form av kultur. UKM består av tre delar UKM Lokalfestival, UKM Regionfestival och UKM Riksfestival. För den lokala festivalen finns en arrangörsgrupp av ungdomar 13-20 år från Ale kommun, Lilla Edets kommun och Kungälvs kommun.

På lokalfestivalen får alla intresserade möjlighet att vara med. Festivalen är inte en tävling utan mer av en mötesplats. Dock sker ett urval då vissa går vidare till region- och riksfestivalen.

Anmäl dig till UKM senast 6 mars


Vem som helst mellan 13-20 har möjlighet att delta i UKM. Det enda som behövs är någonting du är stolt över och vill visa upp för någon. Det kan vara allt från sång, film, konst, cirkus, foto, graffiti, måleri, magi eller något helt annat!

Anmäl dig senast 6 mars. Läs mer om hur du anmäler dig och gör din anmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Besök festivalen 18 mars


Välkommen att besöka festivalen för underhållning och inspiration den 18 mars på Teatern Mimers Hus i Kungälv. Läs mer om UKM — Ung Kultur Möts.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »