Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2020-08-20
Senast uppdaterad: 2020-08-19

"Ett bättre Lilla Edet” – nu även som app

Sedan årsskiftet har du som invånare i Lilla Edets kommun kunnat använda den webbaserade tjänsten ”Ett bättre Lilla Edet” för att på ett enkelt sätt rapportera till exempel hål i gatan, nedfallna träd, trasig gatubelysning, fulla papperskorgar och mycket annat. Nu har Lilla Edets kommun även tagit fram en app som förenklar rapporteringen ytterligare.

– ”Ett bättre Lilla Edet” är ett verktyg som gör det möjligt för dig att påverka vår kommun genom att du snabbt och enkelt kan rapportera in fel på saker som behöver åtgärdas eller om du uppmärksammar möjliga förbättringsåtgärder i vår offentliga miljö. Det kan exempelvis röra sig om rapportering av övergivna bilar och cyklar, klotter, nedskräpning, trasiga redskap på en lekplats eller hål i gator och gångbanor, säger Anna Berlin, chef på enheten för stadsmiljö och trafik.


Anmälan kan göras när som helst på dygnet. Du kan även bifoga ett foto. Ditt ärende skickas sedan automatiskt till kommunens ärendehanteringssystem för snabbast möjliga hantering.


Klicka här för att göra en felanmälan eller lämna ett önskemål via den webbaserade tjänsten. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Här kan du ladda ner appen för Iphone. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här kan du ladda ner appen för Android. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Appen är gratis att ladda ner.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »