Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2021-06-24
Senast uppdaterad: 2021-06-24

Extra ansökningsomgång till utbildningar hos GRvux

GRvux har med anledning av pandemin en extra ansökningsomgång 11-31 augusti. Då är kursstarterna i oktober. Du kan i augusti också ha koll på GRvux webbplats för att efteranmäla dig till utbildningar som startar i augusti och där det finns ströplatser kvar.

Extra ansökningsomgång

GRvux har med anledning av pandemin en extra ansökningsomgång 11-31 augusti. Då är kursstarterna i oktober.

Mer information hittar du på GRvux webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Efteranmälan till augustistarten

Ansökningsperioden för utbildningar med start i augusti är över. Men du kan i augusti efteranmäla dig till utbildningar med enstaka kvarvarande platser (reservplatser).

 

Efteranmälan till utbildningar som startar i augusti öppnar 2 augusti och pågår i cirka tre veckor. Då antagning till efteranmälan sker löpande behöver du ansöka snabbt om du är intresserad av att läsa en utbildning. Tänk även på att utbildningsstart kan vara i stort sett omgående om du blir antagen.

 

Under perioden kan utbildningar tas bort som sökbara om platserna fylls. Utbildningar kan också tillkomma om det kommer återbud från elever som har antagits, så vi rekommenderar dig som är intresserad att hålla koll på GRvux webbplats löpande under efteranmälansperioden.

Studievägledning

Prata gärna med studie- och yrkesvägledaren på vuxenutbildningen i Lilla Edets kommun för tips och råd om vilka utbildningar du skulle kunna ansöka till eller för att lägga upp en individuell studieplan utifrån dina behov och önskemål.

 

Läs mer och hitta kontaktuppgifter till studievägledare. Länk till annan webbplats.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »