Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2015-03-04
Senast uppdaterad: 2015-03-04

Fastighetsägarna satsar på Lilla Edet

Tack vare Lilla Edets positiva befolkningsutveckling och satsningar på infrastruktur har styrelsen för Fastighetsägarna GFR valt att bevilja projektpengar till Lilla Edet. 120 000 kronor ska gå till den gemensamma satsningen på handelsutveckling.

— Lilla Edet har tydligare blivit en del av Göteborgs arbetsmarknadsregion. Nu vi vill vara med och ta ansvar för att denna positiva utveckling fortsätter och förstärks, säger Torbjörn Sjögren på Fastighetsägarna i ett pressmeddelande.
 
Handelsutvecklingsarbetet i Lilla Edet har pågått sedan 2009 och fokus under åren har varit att samverka mellan handelsföretag och fastighetsägare. 120 000 kronor från Fastighetsägarna är ett resultat av det långsiktiga arbetet.

— Det här är ett bevis på att vårt gemensamma engagemang och att våra satsningar är framgångsrika, säger Kajsa Jernqvist, kommunens näringslivsutvecklare.

— Detta är verkligen glädjande för Lilla Edet. Tack vare projektpengarna från Fastighetsägarna GFR  förstärks handelsutvecklingen i Lilla Edet ytterligare, säger Ingemar Ottosson, kommunstyrelsens ordförande.

Läs pressmeddelandet från Fastighetsägarna GFR.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »