Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2015-01-26
Senast uppdaterad: 2015-01-28

Fler exploatörer satsar i Ekeberg

Ekeblad Real Estate Investment Management AB (EREIM) tillsammans med Kjellgren Kaminsky Architecture AB satsar på bostadsrätter i Ekeberg, Lödöse

I dagarna har ett avtal undertecknats mellan Lilla Edets kommun och Ekeblad Real Estate Invest Management AB angående bostadsrättsförening om 30 radhus utmed Dansbanevägen i Lödöse. Husen är radhus och bostaden är i två plan. Boytan är på ca 112 välplanerade kvadratmeter, tre sovrum på ovanvåningen och kök och vardagsrum på nedervåningen. Radhusen är projekterade för att passa in i området Ekeberg.

Försäljningen startar i mars. Lilla Edets kommun, EREIM och Kjellgren Kaminsky Architecture planerar för en gemensam boendedag då startskottet går.

- Känns väldigt roligt att få vara delaktig i den positiva vind som blåser över Lilla Edets kommun och Lödöse just nu. Vi ser Lödöse som en attraktiv tillväxtort till Göteborg med stor potential. Den målgrupp vi söker, de som prioriterar ett komplett familjeboende med hög standard till en låg insats tror vi oss finna i detta projekt, säger Henrik Ekeblad, EREIM.

- Det kul att vi nu får ytterligare en exploatör till Ekebergsområdet som kompletterar de andra exploatörerna. Detta ger en mångfald på bostadsmarknaden i kommunen. Det är också viktigt för Göteborgsregionens tillväxt - ett långsiktigt arbete som vi gör tillsammans med övriga kommuner i regionen, säger Cecilia Friberg, chef för mark- och exploatering i Lilla Edets kommun.

För mer information om området och bostäderna besök brfekeberg.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och lillaedet.se/flyttahitlänk till annan webbplats.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »