Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2019-11-14
Senast uppdaterad: 2019-11-14

Föräldracafé - får verkligen alla andra?

Välkommen till Föräldracafé 20 november för att tillsammans med andra föräldrar och professionella prata om utmaningar i föräldraskapet. Temat vi samtalar om denna kväll är får verkligen alla andra?

Att vara förälder till en tonåring är inte alltid så lätt, vad ska du säga till sina tonårsbarn när de vill vara ute alldeles för sent, när de plötsligt hellre vill sova istället för att gå till skolan eller när de hamnat i sällskap som inte känns bra.


Får verkligen ALLA andra?

Vi välkomnar dig till den sista kvällen som har temat: Får verkligen ALLA andra? du får tips och råd från familjepedagoger och ungdomssamverkansgruppen för att hjälpa dig att stärka dig i din föräldraroll.

– Denna gång gäller det att ta död på den största myten av ALLA myter! Vi kommer att prata om, får verkligen alla andra? En dialog där vi tillsammans kan stötta varandra att möta våra ungdomar när Alla andra får ju, säger Elisabeth Persson, gruppledare för Ungdomsteamet.


Träffa likasinnade

Cafét ger dig som har en tonåring hemma en möjlighet att träffa de som jobbar med ungdomar i kommunen och samtidigt prata och diskutera med andra vuxna i samma situation.

Föräldracaféet är 20 november i Levahuset, Göteborgsvägen 37, Lilla Edet, klockan 18–20. Ingen amälan, det är bara att dyka upp!

Arrangörer
Föräldracaféet är ett samarbete mellan Socialtjänsten, Fuxernaskolan, Ungdomsmottagningen, Ungdomsteamet och Nya skolan.


Välkommen!

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »