Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2021-10-08
Senast uppdaterad: 2021-10-08

Företagsbesök hos Fastighetsbyrån och Westsvensk Industriproduktion AB

Mäklare Niclas Grönvall fick besök av kommunalråd Julia Färjhage och FöretagsCentrum.

Mäklare Niclas Grönvall på Fastighetsbyrån fick besök av kommunalråd Julia Färjhage och FöretagsCentrum.

Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är det full fart, berättar mäklare Niclas Grönvall. Företaget växer och både en ny mäklare och en mäklarassistent är anställd. Det är skillnad från när Niclas Grönvall var ensam mäklare och mäklarfirma i Lilla Edet. Under företagsbesöket lyftes frågor som hur kontakten med kommunens tjänstepersoner fungerar, utbyggnaden i Lödöse, positiva inslag i stadsmiljön, möjlighet att se detaljplaner på webben samt kommunchefsrekryteringen.

Tre snabba frågor till Niclas Grönvall

Vad har du på gång just nu?

Vi har mycket på gång nu förutom det vanliga mäklarlivet. Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarkedja och just nu pågår en intensifiering av Fastighetsbyråns marknadsplan som även kommer att få stort genomslag lokalt här i Lilla Edet.


Hur ser du på framtiden för ditt företag i Lilla Edet?

Jag är väldigt glad att vara en del i Sveriges största och ledande mäklarkedja. Framtiden blir allt mer digitaliserad och där har vi ett stort försprång med de resurser som finns inom Fastighetsbyrån/Swedbank. Vi är ett fantastiskt kontor här med glada och duktiga medarbetare. Vi trivs bra ihop och är tillsammans med vårt systerbolag i Trollhättan väldigt framgångsrika på våra respektive orter.


Vad har du för motto?

Ärlighet varar längst.

Westsvensk Industriproduktion AB

Fredrik Vidhamre på Westsvensk Industriproduktion AB i digitalt möte med kommunalråd och Företagscentrum.

Fredrik Vidhamre på Westsvensk Industriproduktion AB i digitalt möte med kommunalråd och Företagscentrum.

Fredrik Vidhamre köpte företaget som då hade namnet Erik Svetsare för två och ett halvt år sedan tillsammans med sina kompanjoner Mats och Håkan. Nu heter företaget

Westsvensk Industriproduktion AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Huvudsakligen är det svets och smide i offentlig miljö som gäller, men även uppdrag inom pappers- och massaindustrin.


Pandemin har inte gått obemärkt förbi då personal varit sjuka eller hemma i karantän, men orderboken har varit full. Under företagsbesöket samtalade vi om hur det är att pendla till Värmland, brottslighet, utveckling i Lödöse, skredrisk och framtiden.

Tre snabba frågor till Fredrik Vidhamre

Vad har du på gång just nu?

Här är det massor på gång! Vi gör mängder med räcken som ska till Mölndal, vi bygger blomlådor i cortenstål som ska hamna i Sisjön och vi ska precis till att börja tillverkningen av trappräcken till ett bygge i Uppsala. Med andra ord - full fart!


Hur ser du på framtiden för ditt företag i Lilla Edet?

Vi ser bara ljust på framtiden i Lilla Edet! Som företagare är det kul när kommunen visar intresse för ens verksamhet och är mån om att bästa möjliga förutsättningar råder. Det tycker jag stämmer in här.


Vad har du för motto?

Jag vet inte om man kan kalla det för motto, men vi lever i alla fall med övertygelsen om att ”Vi ser möjligheterna för våra kunder, vi hittar lösningarna tillsammans med våra leverantörer och våra duktiga medarbetare gör skillnaden!” 

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »