Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-09-07
Senast uppdaterad: 2018-09-07

Författaren Sara Lövestam besöker Lilla Edet

Författaren Sara Lövestam

Möt författaren Sara Lövestam som skrivit den spännande deckaren Skarven och den romantiska ungdomsboken Som eld. 13 och 14 september gästar hon Lilla Edets bibliotek.

Sara Lövestam har skrivit Skarven som är en spännande deckare och ungdomsboken Som eld som är en fin romantisk historia om den första kärleken. I höst är Sara Lövestam aktuell både med nya boken Gruvan och med sin första bilderbok Under mattan.

Utöver författarskapet är hon språkvetare med elva års erfarenhet som sfi-lärare. Hennes spänningsserie om den papperslöse detektiven Kouplan har hon skrivit om till lättläst. Serien rymmer böckerna Flicka försvunnen, Bedragaren, I skuggorna och Hjärterum.

Sara Lövestam syns också som språkexpert i TV4 Nyhetsmorgon, programledare i UR-serien Tio lektioner i språkdidaktik och som domare i radiotävlingen Lantzkampen.

Sara Lövestam besöker Lilla Edets bibliotek vid två tillfällen:

Torsdag 13 september kl. 16-18länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster – för barn och unga.

Fredag 14 september kl. 9-11länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster – föreläsningen hålls på lätt svenska, för sfi-elever och andra som lär sig svenska. Ingen föranmälan behövs. Välkomna!

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »