Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-11-21
Senast uppdaterad: 2019-04-02

Gå på bio med Värdefulla möten

Höstens andra film i Värdefulla möten visas 29 november.

Nu är det dags för den andra filmkvällen med Värdefulla möten, denna gång är det filmen Love, Simon som kommer att visas. En kärlekshistoria om en helt vanlig tonårskille med en hemlighet, ingen vet om att han är gay.

Simon har blivit kär i en person online som han inte har en aning om vem det är, bara att det är någon som går i hans egen skola. Filmen kom 2018 och är en romantisk dramakomedi om hur det är att vara ung och kär. Om en inre kamp att berätta om sin homosexualitet.

Love, Simon är en humoristisk dramakomedi som skapar en härlig känsla i kroppen. Den är sevärd för alla, oavsett ålder eller läggning säger Anton Johansson, Folkets Hus.

Filmen kommer visas i Folkets Hus 29 november klockan 18.30. Du köper dina biljetter via folketshus.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, 90 kronor.

 

Värdefulla möten

Värdefulla möten är ett samarbete mellan Lilla Edets kommun, Studieförbundet Vuxenskolan och Folkets Hus. Tillsammans vill arrangörstrion erbjuda kulturupplevelser som skapar värdefulla möten mellan publiken och verket (filmen, musiken eller konsten), nya möten mellan personer i publiken och kanske ett möte med något nytt inom sig själv.

Vill du se hela programmet för Värdefulla möten kan du läsa mer härlänk till annan webbplats

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »