Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-04-25
Senast uppdaterad: 2018-05-02

Gemenskap och aktiviteter under GOA veckan!

Nu är det dags för GOA veckan som bjuder på gemenskap och aktiviteter! 21 april-1maj är du hjärtligt välkommen att ta del av teater, musikal, fotbollspremiär, Mulle Meck-kalas, film, kulturfest, danspromenader, brickbandsvävning, workshops, föreläsningar och mycket mer.

GOA veckan, 21 april - 1 maj, bjuder på gemenskap och aktiviteter i stora lass runt om i kommunen. Aktiviteterna arrangeras i ett tätt samarbete mellan Lilla Edets kommun och ett stort antal föreningar och organisationer.

Veckan, som tidigare gått under namnet Kulturveckan, har i år utvecklats ytterligare och öppnar upp för ett ännu vidare perspektiv på kultur.

– Det märks inte minst genom att det är en större bredd på aktiviteterna än tidigare år. Vår förhoppning är att kommunens invånare ska upptäcka fler mötesplatser i kommunen, lära känna nya människor och kanske skaffa sig ett eller flera nya fritidsintressen genom att delta i de aktiviteter som arrangeras, säger Anna Svensson, kultursamordnare i Lilla Edets kommun.

Veckan har fått nytt namn

I samband med ett möte i februari, där Lilla Edets kommun och ett stort antal av kommunens föreningar träffades, arrang­erades en workshop för att utveckla den tidigare kulturveckan. Bland annat diskuterades ett namnbyte. Ett av de namn som föreslogs var GOA veckan och efter en omröstning beslutades att kulturveckan från och med i år ska gå under detta namn, som står för Gemenskap Och Aktiviteter.

Hela programmet för GOA veckan hittar du på lillaedet.se/goaveckan

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »