Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2020-06-12
Senast uppdaterad: 2020-06-12

Har du ett stort samhällsengagemang och vill vara med och rädda liv? Bli brandman i beredskap!

Är du ödmjuk, pålitlig, uthållig och uppmärksam? Då skulle du bli en bra brandman! Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund söker kvinnor och män som vid sidan av sitt ordinarie arbete vill göra en viktig samhällsinsats som brandman i beredskap. Är du personen de söker?

Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund söker dig som vid sidan av ditt ordinarie arbete vill göra en viktig samhällsinsats. Att vara brandman i beredskap innebär att du, vid sidan av ditt ordinarie arbete, har beredskap efter ett varierande schema. Räddningstjänstförbundet försöker anpassa beredskapen efter dina önskemål.

Ett mångsidigt och spännande jobb

Brandman i beredskap är ett spännande, givande och mångsidigt jobb. Du kommer i kontakt med människor i olika situationer, du arbetar tillsammans med kollegor i ett lag och får ett väldigt varierande arbete.

Södra Bohusläns Räddningstjänstförbunds webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om tjänsten, hur det är att arbeta som brandman i beredskap, vilken utbildning du får och mycket annat!

Sista ansökningsdag 30 augusti

Räddningstjänstförbundet söker kontinuerligt efter brandmän i beredskap och genomför två fasta rekryteringstillfällen per år. Sista ansökningsdag för denna perioden är 30 augusti. Låter det som något för dig? Tveka inte, utan skicka in en ansökan!

Du som ansöker kommer att bli kallad till ett testtillfälle med intervju. 

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »