Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-11-02
Senast uppdaterad: 2018-11-02

Härlig stämning på öppet hus på Träffpunkt Lödöse

Ulla-Britt Kvist tar för sig av den populära silviakakan och Sanna Hedberg ser till att det finns hälsoshots till alla.

I tisdags 30 oktober var det dags för öppet hus på Träffpunkt Lödöse. Dagen till ära bjöds det på hälsoshots fulla med nyttigheter, silviakaka, frukt och kaffe. På plats var bland annat föreningar, gamla och nya besökare och anhöriga. 

På Träffpunkt Lödöse är alla välkomna för att umgås, vara med på aktiviteter och underhållning. Det finns många höjdpunkter under veckan. Birgit och Bengt Olssons favorit är bingon.

Det är så roligt, det är härlig stämning och alla är glada, speciellt när de vinner, säger Birgit som varit frivillig bingovärd under många år.


Under dagen fanns det många olika representanter som berättade om sin verksamhet, räddningstjänsten, polisen, kommunen, PRO, SPF, Studieförbundet vuxenskolan, Atletklubben, Capio läkarhus och Svenska kyrkan. 

Sanna arbetar som aktivitetssamordnare på träffpunkten och berättar att hon brinner för sitt jobb. Hon beskriver att det är deltagarna som styr aktiviteterna, att hon är verktyget som gör det möjligt. Det spelar ingen roll om det är 30 eller en persons önskemål, alla är lika viktiga!


Att ge alla möjlighet oavsett bakgrund, fysisk eller psykisk förmåga, att få vara med och må bra. Det är det som gör mitt jobb så fantastiskt, säger Sanna Hedberg.

 

Läs mer om Träffpunkterna i Lilla Edets kommun på lillaedet.se/dagverksamhetlänk till annan webbplats

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »