Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2021-11-16
Senast uppdaterad: 2021-11-16

Integrationscentrum öppnar i nya lokaler

Maria Nordberg, tf integrationssamordnare, i de nya lokalerna på Ekaråsvägen 6 i Lilla Edet.

Tisdag 23 november öppnar Lilla Edets kommuns Integrationscentrum upp portarna till sina nya lokaler på Ekaråsen. Klockan 13-20 denna dag är alla intresserade välkomna på välkomstfika!

Integrationsteamet har flyttat från kommunhuset till Familjecentralens tidigare lokaler på Ekaråsvägen 6 i Lilla Edet. I samband med flytten tar verksamheten namnet Integrationscentrum.

 

– Våra nya lokaler är mycket mer ändamålsenliga. Nu blir Integrationscentrum verkligen en mötesplats. Förutom att mötas, samtala och fika tillsammans finns här gott om utrymme för de möjligheter till aktiviteter inom ramen för vårt Work & Makerspace som vi vill erbjuda. Vi kan anordna aktiviteter som exempelvis vävning, bakning, målning och systuga. Men vi är också öppna för förslag utifrån både behov och önskemål, säger Maria Nordberg, tf integrationssamordnare.

 

Frågeakuten kommer dock inte att flyttas med till de nya lokalerna. Denna service fortsätter under en kortare period att erbjudas i integrationsteamets tidigare lokaler i kommunhuset. Från och med vecka 49 flyttar frågeakuten till Medborgarservice.

Läs mer om Frågeakuten på lillaedet.se/frågeakuten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkomstfika

När Integrationscentrums verksamhet öppnar upp i de nya lokalerna tisdag 23 november bjuds det in till välkomstfika kl. 13-20.

 

– Då är alla välkomna att besöka oss, ta en fika och spana in våra nya lokaler. Då planerar vi också att samla in önskemål om aktiviteter. Kom när du vill och kan mellan klockan 13 och 20, säger Maria Nordberg.

 

Läs mer om Integrationscentrum på lillaedet.se/integrationscentrum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »