Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2021-09-24
Senast uppdaterad: 2021-09-24

I oktober öppnar Träffpunkt Hägern och Träffpunkt Lödöse upp igen

Sanna Hedberg, aktivitetssamordnare, Lilla Edets kommun.

Träffpunkt Hägern och Träffpunkt Lödöse är mötesplatser för pensionärer och andra daglediga. Dessa har varit stängda sedan coronapandemin utbröt under våren 2020. Men i början av oktober ska de successivt öppna upp igen.

Innan pandemin utbröt erbjöds en mängd olika aktiviteter på träffpunkterna. Bingo, dans, gympa och bakgrupper är några exempel som brukade finnas på programmet. Där kunde man också snickra, måla och påta i trädgården med mera.


– Det känns helt fantastiskt att kunna öppna igen! För detta har varit efterlängtat av många under mycket lång tid. Först ut nu efter nystarten är bridge 4 oktober på Träffpunkt Hägern. Därefter startar även bingo och line dance. Men allt som tidigare arrangerats kommer inte att kunna startas upp på en gång, utan detta kommer ske successivt. Det kan också dyka upp nyheter, så håll utkik i evenemangskalendern Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på kommunens webbplats, säger Sanna Hedberg, aktivitetssamordnare.


Trots att restriktionerna lättar i samhället i övrigt kommer träffpunkternas aktiviteter att anpassas för att hållas trygga och säkra ur ett smittskyddsperspektiv, bland annat genom att begränsa antalet deltagare i lokalerna.


Läs mer om träffpunkterna i Lilla Edets kommun på lillaedet.se/träffpunkter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »