Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2014-12-12
Senast uppdaterad: 2014-12-12

Julfest på Soläng

Igår var det julfest på äldreboendet Soläng i Lödöse. Matsalen var full av gäster som tog för sig och njöt av ett stort julbord, smaskade på julgodis och lyssnade på julmusik.

- Det är ett bra tillfälle för gemenskap och att träffas. Det händer kanske inte så ofta annars, säger Susanne Ekman, initiativtagare till julfesten.

Tillsammans med sina kollegor har hon länge planerat för ett större gammaldags julbord och de boende på Solängen har själva fått vara med och önska vad som skulle finnas på julbordet. Några av de önskningar som kom in och som också fanns med på julbordet var bland annat revben och de finska julrätterna morotslåda och leverlåda.

- Det är alltid god mat här och det är så roligt att de gör det här för oss, vi kunde inte ha det bättre. Man läser så mycket negativt om äldrevården men här är de så fantastiskt snälla och hjälpsamma, säger Majken Olsson som ofta äter i matsalen.

Anna Lisa Walfridsson, en av de boende på Soläng gav också ett positivt betyg.
- Maten är väldigt god. Det är bra med ett större julbord för då får alla mer att välja på. Och så har vi en riktig julgran, precis som det ska vara, avslutar hon.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »