Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2016-12-23
Senast uppdaterad: 2016-12-22

Julfest på Träffpunkt Hägern

I veckan bjöds det på en härlig julfest på Träffpunkt Hägern med många glada besökare på plats. Det serverades bland annat glögg, skinksmörgås och ris á la Malta. Även ett besök från tomten hanns med.

Redan en timme innan utsatt tid började rummet fyllas av ivriga besökare som såg fram emot julfesten på Träffpunkt Hägern. Under festen spelade husbandet bestående av Allan Åkesson och Olle Olsson på nyckelharpor.

— Det var många som var intresserade av att komma idag! Runt 60 personer har anmält sig till julfesten som blev fullbokad, berättar Åsa Svanberg-Sand, värd för trygghetsboendet Hägern.

En härlig julfest sammanfattar besökarnas åsikter.

Nöjda besökare


Några av besökarna var Britt Marie Nilsson och Linnéa Thorsson som ofta deltar i de aktiviteter som anordnas.

— Jag tycker det är för lite med sju dagar i veckan för alla roliga aktiviteter som anordnas. Det hade gärna varit fler dagar så vi hann med ännu mer, säger Britt Marie Nilsson.

Linnéa Thorsson håller med:

— Aktiviteterna är väldigt trevliga och det är helt underbara ledare.

På plats var även Lilla Edets räddningstjänst som deltar i aktiviteter med syfte att få fler att tänka på säkerhet.

— För oss är det viktigt att delta i aktiviteter för att förhoppningsvis få fler personer att tänka på brandsäkerheten genom att de ser oss. Det är en del av det förebyggande arbetet, berättar Tony Nylander på räddningstjänsten i Lilla Edet.

Sist men inte minst kom tomten på besök och delade ut julklappar till besökarna. Det var något som var väldigt uppskattat och en av kommentarerna till festen löd:

— Det här är en riktig julfest må du tro. 

Åsa Svanberg-Sand tillsammans med Niklas Nilsson, Tony Nylander och Caroline Aronsson från räddningstjänsten i Lilla Edet.

Om Träffpunkt Hägern


Träffpunkt Hägern är en dagverksamhet dit du som är pensionär eller dagledig kan komma för att delta i aktiviteter, fika och få sällskap av andra. Läs mer om träffpunkter i Lilla Edets kommun på lillaedet.se/dagverksamhet
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »