Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2017-12-15
Senast uppdaterad: 2017-12-15

Kommunen visade sin uppskattning för 25 års arbete

Jubilarerna som har arbetat inom Lilla Edets kommun 25 år.

I tisdags kväll uppmärksammades de personer som varit anställda inom Lilla Edets kommun i 25 år. Jubilarerna uppvaktades med trerätters middag på Thorskogs slott och med tal och gåvor.

Varje år uppmärksammar Lilla Edets kommun de medarbetare som under 25 års tid har arbetat inom kommunen. I år var det sex stycken jubilarer. Från vänster i bild ovan:Ewa Abrahamsson, skoladministratör på FuxernaskolanElisabeth Håkansson, stödassistent på Vävarens gruppboendeMaria Toresson, stödassistent på Ängshökens gruppbostadLena Ivarsson, undersköterska på Lindkullens äldreboendeEllen Johansson, bibliotekarie på Lilla Edets bibliotekBert Åkesson, politiker och ordförande i kommunfullmäktige

Uppskattad kväll

Middagen som hölls på Thorskogs slott inleddes med en skål för jubilarerna av kommunalrådet Carlos Rebelo Da Silva. På menyn stod bland annat rödbetsinkokt röding till förrätt, variation på hjort med kråkbärssky som huvudrätt och avslutningsvis jordnötskaka med kolaglass och lingon.Efter middagen fick jubilarerna blommor och den gåva som de själva fått välja ut i förväg. Det hölls också ett tal till var och en av dem som innefattade både arbets- och privatliv.Ellen Johansson som arbetar på Lilla Edets bibliotek berättar:— Det var en väldigt trevlig och fin kväll. Det värmer naturligtvis i hjärtat.
Under kvällen bjöds gästerna även på en historisk tillbakablick på slottets historia och på skönsång under middagen av kören Ucklums Förenade Röster.

Josefin Ydenius, enhetschef funktionshinder, uppvaktar Elisabeth Håkansson med blommor och tal.

Thorskogs slott i Västerlanda - som taget ur en vintersaga.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »