Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2021-09-27
Senast uppdaterad: 2021-09-27

Kom och fira anhörigdagen med bio!

Onsdag 6 oktober är det nationella anhörigdagen och det vill vi såklart uppmärksamma och fira med dig! Därför bjuder Lilla Edets kommun in dig till en mysig biokväll i Kulturhuset Eden och visar den Oscarsbelönade filmen, The Father.

Hållpunkter

  • Kl. 17 öppnas dörrarna till Kulturhuset. Välkommen att möta personer som på olika sätt arbetar med anhöriga inom Lilla Edets kommun.

  • Vi bjuder på kaffe och frukt.

  • Kl. 18 börjar filmen The Father

The Father - filmens handling

Anthony närmar sig 80 år men i hans ögon finns ingen anledning till oro, han har det bra i sin bekväma våning. Hans dotter Anne ser dock hur han försvinner in i sin egen värld av minnen och föreställningar.


The Father är en rörande och ögonöppnande skildring av åldrande och anhörigskap som inte liknar någon annan, med Oscarsvinnarna Anthony Hopkins och Olivia Colman i sina livs roller.

Boka biljetter

Senast den 5 oktober måste du boka dina gratisbiljetter. Det kan du göra på två olika sätt:

- Genom att fylla i anmälningsformuläret (klicka på länken)
- Genom att ringa till Medborgarservice 0520-65 95 20

Behöver du avlösning för att kunna komma?

Har du som vårdar personer inom äldreomsorgen svårigheter att lämna den du vårdar, eller har du problem att ordna med avlösare? Då finns möjlighet att få hjälp av kommunens personal som kan avlösa dig i hemmet eller på våra korttidsplatser.

För att kunna hjälpa till med avlösning vill vi att du meddelar detta när du bokar dina biljetter men senast tre dagar innan, 1 oktober. Tänk på att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret så vi enkelt kan komma i kontakt med dig.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »