Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2019-09-18
Senast uppdaterad: 2019-09-19

Körglädje inleder höstens Kulturtisdag

Höstens första Kulturtisdag 24 september bjuder in till körglädje där fem körer från Lilla Edet samlas och bjuder på sång och musik. Det utlovas även allsång, så värm upp stämbandet och sjung med du som vill!

Under hösten bjuder Lilla Edets kommun och Folkets Hus in till nio tisdagskvällar med ett roligt och blandat kulturprogram för olika målgrupper. Det bjuds på konserter, spelkvällar, föredrag och boksläppsfest och mycket mer.

– Programmet för höstens Kulturtisdagar känns spännande och varierat. Vi tror och hoppas att det ska finnas programpunkter som passar många olika personer med olika intressen, säger Anna Svensson, kultursamordnare i kommunen.

Kulturtisdag är ett samarbete mellan de parter som driver Kulturhuset Eden, det vill säga Lilla Edets kommun (kulturenheten, Kulturskolan och biblioteket) och Folkets Hus. Främst är det lokala stjärnor och kulturaktörer som gästar kvällarna men även enstaka gäster utifrån. Det är även möjligt för föreningslivet att hålla i arrangemang under Kulturtisdags flagg.

Höstens program

Se hela höstens program på samlingssidan för Kulturtisdag på lillaedet.se/kulturtisdag

För att säkra din plats finns det anmälningsformulär på vissa av kvällarna.


Varm välkommen!

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »