Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-11-19
Senast uppdaterad: 2018-11-19

Kulturtisdag - För alla e-sportälskare!

Kulturtisdag bjuder in till en kväll för alla e-sportälskare i regi av ABF! Vad sägs om att vara med i en Rocket League-turnering där du kan vinna fina priser? Eller varför inte prova CS:GO, PUBG, Creativerse och många andra spel.

Tisdag den 20 november är det dags för Kulturtisdag klockan 19 i Folkets Hus. Det bjuds in till en kväll för alla som älskar eller är nyfikna på e-sport. Det kommer finnas möjlighet att spela många olika sorters spel och även vara med i en turnering där det utlovas fina priser.

– Det känns spännande att kunna ordna en riktig e-sportskväll under Kulturtisdags flagg med ett varierat utbud av spel, det finns något för alla, oavsett intresse och ålder, säger Tova Andersson från ABF.

Har du ingen bärbar dator att ta med dig finns det gaming laptops på plats att låna. Har du några frågor eller funderingar om spelen eller något annat så kommer det finnas personal på plats som kan berätta och visa dig.

Det är helt gratis och du behöver inte anmäla dig. Vill du delta i turneringen anmäler du detta på plats.


Välkommen!

Kulturtisdag

Kulturtisdag är ett samarbete mellan de parter som driver Kulturhuset Eden, det vill säga Lilla Edets kommun (kultur och fritid, Kulturskolan och biblioteket) och Folkets Hus. De fyra olika parterna turas om att hålla i Kulturtisdag. Det är även möjligt för föreningslivet att hålla i arrangemang under Kulturtisdags flagg. 

Läs mer om kulturtisdag på lilladedet.se/kulturtisdagöppnas i nytt fönster

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »