Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2017-11-01
Senast uppdaterad: 2017-11-01

Lyckat Öppet Hus på Träffpunkt Lödöse

Öppet Hus på Träffpunkt Lödöse blev en lyckad tillställning. Mariette Axelsson Horst, Bengt Olsson och Francesca Apell var några av dem som var där. Foto: Jonas Andersson, Alekuriren

Torsdag 26 oktober bjöd Träffpunkt Lödöse in till Öppet Hus. Dagen blev en succé med många positiva besökare, ett givande program och en mycket god stämning. Nu hoppas personalen på Träffpunkt Lödöse att ännu fler ska vilja komma och delta i de arrangerade aktiviteterna framöver.

Tanken med att arrangera ett Öppet Hus var att uppmärksamma alla pensionärer och daglediga i området om det stora utbudet av hälsofrämjande aktiviteter för äldre som Träffpunkt Lödöse kan erbjuda och hur detta kan bidra till en trevlig och aktiv vardag.Denna dag fanns också möjlighet att möta representanter från bland annat PRO, SPF, Studieförbundet Vuxenskolan, Anytime Fitness, räddningstjänsten och polisen.– Det blev en otroligt fin dag med många glada människor som kom och deltog. Stämningen var härlig och det märktes tydligt att arrangemanget var mycket uppskattat. Det var också väldigt roligt att det kom så många nya personer som inte besökt oss tidigare, säger Sanna Hedberg, aktivitetssamordnare på Träffpunkt Lödöse.

En aktiv och trevlig vardag

På Träffpunkt Lödöse arrangeras aktiviteter som bland annat bingo, dans, gympa och bakgrupper. Här kan man också snickra, måla, påta i trädgården och koppla av i SPA-rummet med mera.– Nu hoppas vi att ännu fler ska vilja komma hit till oss och få en aktiv vardag tillsammans med andra människor och hitta nya vänner, säger Sanna Hedberg.
 Läs mer om Träffpunkterna i Lilla Edets kommun på lillaedet.se/dagverksamhetlänk till annan webbplats
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »