Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2016-07-27
Senast uppdaterad: 2016-07-11

Ny aktivitetssamordnare på Träffpunkt Lödöse

Åsa Svanberg-Sand och Sanna Hedberg är aktivitetssamordnare i Lilla Edets kommun.

I Lilla Edets kommun finns flera träffpunkter för äldre. På Träffpunkt Lödöse har nu en ny aktivitetssamordnare börjat, Sanna Hedberg. Förutom träffpunkten i Lödöse finns även Träffpunkt Hägern som har sin verksamhet i Lilla Edet. De båda träffpunkterna kör igång höstens aktiviteter 8 augusti.

Träffpunkter för äldre finns som en mötesplats för social samvaro och olika former av aktiviteter. Syftet är bland annat att ge stimulans, social gemenskap, bryta isolering, aktivera och bidra till att bevara gästernas funktioner samt göra det möjlighet att bo kvar i det egna hemmet. I Lilla Edets kommun finns två träffpunkter, Träffpunkt Hägern och Träffpunkt Lödöse. Det är på Träffpunkt Lödöse som Sanna Hedberg är ny aktivitetssamordnare. Hon berättar:

— När jag började som aktivitetssamordnare var jag nyfiken på vad de äldre tycker och tänker kring aktiviteterna på träffpunkten. Därför tog jag kontakt med flera äldre som gett önskemål på aktiviteter. Utifrån det har jag nu tagit fram ett program som kör igång 8 augusti.

Mellan de två träffpunkterna i Lilla Edets kommun finns ett samarbete. 

— Om det är så att den ena träffpunkten har en bra och populär aktivitet som de äldre gillar kan den även dyka upp på den andra platsen, säger Åsa Svanberg-Sand, aktivitetssamordnare på Träffpunkt Hägern.

Höstens aktiviteter startar 8 augusti


Under vecka 32 kör höstens aktiviteter igång både på Hägern och i Lödöse. På lillaedet.se/evenemang hittar du aktiviteterna för båda träffpunkterna.
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »