Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2019-02-21
Senast uppdaterad: 2019-02-21

Nytt bokningssystem för anläggningar

Nu lanserar vi en ny digital tjänst för bokning av anläggningar, planer och hallar. Genom tjänstens bokningssystem kan privatpersoner och föreningar på ett smidigt sätt se lediga tider och boka in sig på anläggningar. I samband med lanseringen av bokningssystemet har även ett digitalt föreningsregister skapats.

Från och med 20 februari används ett nytt bokningssystem i kommunen. För dig som privatperson, förening eller företag innebär det en smidigare bokningsprocess som ger en tydlig överblick av tillgänglighet och prisuppgifter. Dessutom blir det lättare för föreningar att hantera och ansöka om bidrag.

Boka direkt på webben

Tidigare var de som ville hyra en hall tvungna att ta kontakt med kultur- och fritidsavdelningen för att boka en tid, men nu kan det skötas digitalt över internet. I nuläget finns dock inte alla kommunes anläggningar med i systemet. Något det kommer bli ändring på inom kort:


– Nu har kultur- och fritid tagit ett första steg mot digitalisering och det är väldigt glädjande! Systemet är enkelt och användarvänligt som kommer att utvecklas med fler funktioner och fler anläggningar allt eftersom, säger Eva Lejdbrandt, kultur- och fritidschef.

Föreningarna samlade

Tidigare har kommunen inte haft ett digitalt föreningsregister, något som det blir ändringar på från och med idag.


– Föreningsregistret är sökbart och föreningarna kan själva sköta kontaktuppgifterna så att det alltid är aktuella, säger Eva Lejdbrandt.

Till föreningsregistret »

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »