Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2012-05-23
Senast uppdaterad: 2012-05-28

Ny webbplats med fokus på användaren

Skärmdump lillaedet.se
Den 29 maj lanseras kommunens nya webbplats, men många kommer att ha tillgång till den redan 28 maj. Det blir en helt ny webbplats med fokus på användarvänlighet och tillgänglighet.

Lilla Edets kommun har utvecklat en ny webbplats för att bättre möta dagens och framtidens krav. Det är inte bara utseendet som är nytt. Även innehållet har setts över.
- Vi har strävat efter att få en mer överskådlig och tilltalande webbplats där besökaren förhoppningsvis hittar lättare, säger Susanne Samuelsson, webbansvarig i Lilla Edets kommun.

Tillgänglighet


För att besökaren ska kunna ta till sig och förstå informationen har alla texter arbetats om och byråkratisk och svår svenska har tagits bort. Även strukturen, som är baserad på en kommunstandard, är framtagen för att besökare enklare ska hitta på webbplatsen. Dokument byts successivt ut mot filer som är läsbara i talsynteser och andra hjälpmedel — allt för att skapa så hög tillgänglighet som möjligt.

Fokusgrupp


Via fokusgrupper och enkätundersökning har besökarnas behov och önskemål fångats upp. Utifrån detta har Lilla Edets kommun försökt skapa en attraktiv och tilltalande webbplats som bättre mäter upp till besökarens förväntningar.

Tyck till


Berätta gärna om du hittar fel eller saknar information på nya lillaedet.se, eller har synpunkter på kommunens service eller tjänster. Dina tankar, idéer och förslag på förbättringar är värdefulla för oss. Det hjälper oss att utveckla och förbättra vår verksamhet. Här kan du lämna dina synpunkter. Vill du bli kontaktad lovar vi att återkomma inom 10 dagar med besked.

Driftstörningar under lanseringen


Vi ber om överseende med att det kan förekomma tekniska driftstörningar under en period.
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »