Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-09-13
Senast uppdaterad: 2018-09-13

Old Town Pizzeria & Gatukök i Göta fick besök av kommunalråden

Ägaren till Old Town Pizzeria & Gatukök, Hassan Al-Dawudy (mitten) fick ta emot blommor och ett diplom av kommunalråden Carlos Rebelo Da Silva (vänster) och Julia Färjhage (höger).

I juni öppnade portarna till Old Town Pizzeria & Gatukök i Göta. I tisdags fick ägaren Hassan Al-Dawudy besök av kommunalråden Carlos Rebelo Da Silva och Julia Färjhage, samt av handelsutvecklare Ylva Laudon på FöretagsCentrum i Lilla Edet. Old Town Pizzeria & Gatukök fick ta emot både blommor och ett diplom.

Hassan Al-Dawudy har själv renoverat upp lokalerna och skapat en trevlig och välkomnande atmosfär i restaurangen.

— Jag kock från början och har varit i branschen länge. Nu såg jag möjligheten att starta upp i Göta. Här fanns ingen pizzeria tidigare och jag har börjat bygga upp en kundkrets här. Det är många bostäder i närheten, så läget är bra.

Hassan berättar att han tidigare drivit flera restauranger både i Sverige och Australien och senast en pizzeria i Göteborg. I somras lade han ner drygt två månader på att renovera upp restaurangen i Göta. Det tog tid och kostade pengar, men nu börjar insatsen att löna sig. Han berättar att kunderna är nöjda och gärna kommer tillbaka.

— Det är fler och fler som hittar hit, även om jag inte har hunnit med att sätta upp någon ordentlig skyltning till restaurangen eller delat ut någon reklam ännu. De är skoj!


Inom en snar framtid hoppas Hassan att Old Town Pizzeria & Gatukök även ska kunna börja med utkörning. Han har också tankar på att kunna utveckla konceptet genom att starta en kioskverksamhet i anslutning till restaurangen, men än så länge finns det inga konkreta planer.

— Nu vill jag få fart på pizzerian, lära känna mina kunder här i Göta och skapa mig ett bra rykte här. Sedan får vi se vad framtiden utvisar.

Läs mer om FöretagsCentrum Lilla Edet.

Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »