Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2017-03-07
Senast uppdaterad: 2017-03-07

Öppet hus 15 mars: Hälsofrämjande aktiviteter för äldre

Åsa Svanberg-Sand är frivilligsamordnare och värd för trygghetsboendet Hägern.

Vill du veta mer om Träffpunkt Hägerns verksamhet och vilka hälsofrämjande aktiviteter som det finns för äldre i kommunen? Då är du välkommen till öppet hus på Träffpunkt Hägern 15 mars mellan kl. 12-15 där fokus ligger på hälsofrämjande aktiviteter för äldre.    

Under öppet hus har du möjlighet att möta föreningar som deltar med aktiviteter på Träffpunkt Hägern, företag med fokus på hälsa och personer från frivilligverksamheten i Lilla Edet. Du har även möjlighet att ställa frågor och prata med personal från Lilla Edets kommun. Från Lilla Edets kommun deltar frivilligsamordnare och värd för trygghetsboendet Hägern och anhörigsamordnare.   

— Både du som idag besöker Träffpunkt Hägern och du som är nyfiken på vad som pågår är välkommen! Självklart är även du som anhörig välkommen för att veta mer. Kom gärna och ställ frågor och prata med oss om aktiviteterna på träffpunkten, säger Åsa Svanberg-Sand, frivilligsamordnare och värd för trygghetsboendet Hägern i Lilla Edets kommun.  

Hon fortsätter:

— Förra året var aktiviteten mycket populär och det är många som frågat om det blir av igen. Nu är det äntligen dags igen! En nyhet för i år är att det går att köpa fika under öppet hus.
 

Mer information


Mer information om Träffpunkt Hägern och öppet hus hittar du i evenemanget Öppet hus: Hälsofrämjande aktiviteter för äldre.
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »