Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2016-03-09
Senast uppdaterad: 2016-03-11

Öppet hus 17 mars - Hälsofrämjande aktiviteter för äldre

Åsa Svanberg-Sand är frivilligsamordnare och värd för trygghetsboendet Hägern.

Vill du veta mer om Träffpunkt Hägerns verksamhet och vilka hälsofrämjande aktiviteter som det finns för äldre i kommunen? Då är du välkommen till Öppet hus på Träffpunkt Hägern 17 mars mellan kl. 14-16 där fokus ligger på hälsofrämjande aktiviteter för äldre.
 
Under Öppet hus har du möjlighet att möta de föreningar som deltar med aktiviteter på Träffpunkt Hägern. Bland annat finns PRO, SPF, Röda Korset, Studieförbundet Vuxenskolan, Svenska kyrkan och ABF på plats. Du har även möjlighet att ställa frågor och prata med personal från Lilla Edets kommun. Från Lilla Edets kommun deltar frivilligsamordnare och värd för trygghetsboendet Hägern, anhörigsamordnare och kockar från Lindkullens äldreboende.
 
— Både du som idag besöker Träffpunkt Hägern och du som är nyfiken på vad som pågår är välkommen! Självklart är även du som anhörig välkommen för att veta mer. Kom gärna och ställ frågor och prata med oss om aktiviteterna på träffpunkten, säger Åsa Svanberg-Sand, frivilligsamordnare och värd för trygghetsboendet Hägern i Lilla Edets kommun.  

Mer information


Mer information om Träffpunkt Hägern och Öppet hus hittar du i evenemanget Öppet hus: Hälsofrämjande aktiviteter för äldre.
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »