Lilla Edets kommun - startsida
Publicerad: 2018-01-19
Senast uppdaterad: 2018-02-06

Pia Sundhage gästar Lilla Edet med föreläsningen ”Att leda med glädje”

Lyssna till en inspirerande föreläsning med Pia Sundhage i Lilla Edet torsdag 8 februari. Pia Sundhage var mellan 2012-2017 svenska damlandslagets förbundskapten i fotboll. UTSÅLT!

Kvällen den 8 februari gästar Pia Sundhage Folkets Hus i Lilla Edet i föreläsningsserien Tillsammans Lilla Edet. Pia Sundhage var mellan 2012-2017 svenska damlandslagets förbundskapten i fotboll.Under en inspirerande föreläsning med namnet ”Att leda med glädje” får vi höra Pia berätta hur passionen för fotbollen har hjälpt henne att växa in i ledarrollen. Hennes filosofi kring hur man bygger ett framgångsrikt lag är grundad på personlig erfarenhet och känsla när det gäller att få alla att spela på bästa fot. Men Pias ledarskap utgår också från hennes personlighet och syn på andra, där det handlar om att göra varandra bra - både på och utanför fotbollsplanen.Under föreläsningen får du ta del av Pias tips på hur du bäst inspirerar, motiverar och engagerar människor att nå gemensamma mål.

Mingel och mat efter föreläsningen

Kvällen bjuder också på mingel och lättare förtäring efter föreläsningen.Pris per biljett är 195 kronor.Läs mer och boka biljett på lillaedet.se/tillsammans
Lilla Edets kommun - länk till startsida

Besöksadress: Järnvägsgatan 12, Lilla Edet  Postadress: 463 80 Lilla Edet
E-post: kommunen@lillaedet.se  Telefon: 0520-65 95 00 

www.lillaedet.se är Lilla Edets kommuns offentliga webbplats.  |  Om webbplatsen »   Om cookies »